Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gothic 2: Creaturi
Cryssalis  Offline
uchiha
Citizen

Posts: 1,698
Joined: Jul 2009
Reputation: 0
Ore: 2,029.06 Ore


#1
Gothic 2: Creaturi

Gothic 2
Creaturi

Meatbug
[Image: Fleischwanze.jpg]

Prima creatura pe care o intalnim in joc: Un gandac mare, scarbos, din care minerii obisnuiesc sa faca tocana sau supa.Traieste in zone cu mult gunoi. Este acoperit cu o carapace care il ajuta sa treaca prin flacari puternice, si de aceea aceasta trebuie indepartata pentru a putea gati carnea. PS: Un ‘inamic’ sacaitor pentru un Magician al Focului.

Sheep
[Image: Schaf.jpg]

Acesta este bine cunoscutul animal: Oaia. Traieste in zone cu multa pajiste, in special in zone mai inalte(dealuri sau munti), sub supravegherea oamenilor. Sunt crescute pentru carnea, laptele si lana lor, fiind o atractie mare pentru lupi si hoti.

Field raider
[Image: Feldraeuber.jpg]

Creatura aceasta ne aminteste de carabus, deoarece are o carapace in spate, picioare multe, antene si culoare maronie, dar spre deosebire de micii gandaci, acesta este cu 1.7metri mai mare si 80 de kilograme mai greu. Traieste in apropierea culturilor, consuma grane si reprezinta cel mai mare inamic al fermierilor, deoarece devasteaza culturi mari. Foarte des militia este chemata pentru a se ocupa de aceste creaturi. Ataca cu ajutorul picioarelor, scotand un sunet tipator ca si minecrawlerii. Mananca cu ajutorul mandibulei, care constituie pentru unii un trofeu, dar ieftin.

Young field raider
[Image: junger_Feldraeuber.jpg]

Puiul de field raider. Il intalnim la ferma lui Lobart.
 

Wolf

[Image: Wolf.jpg]

.Acesta este lupul, un patruped salbatic, carnivor, foarte periculos. De obicei vaneaza animale (scavangeri, molerati) si chiar oameni. Cand pune ochii pe prada o urmareste mult timp, si de cele mai multe ori aceasta nu scapa. Majoritatea lupilor traiesc in padurile din zone cu clima temperata, prin pesteri de obicei. Uneori pot fi gasiti in haite care incoltesc prada, facand aproape imposibil pentru aceasta sa scape. Are culoarea brun-roscata, este un alergator bun si stie sa inoate.Pot fi invocati prin magie.

Young wolf
[Image: junger_Wolf.jpg]

Puiul de lup. Il intalnim la inceputul jocului.
 

Molerat

[Image: Molerat.jpg]

Aceasta creatura pare a fi pentru unii un porc ciudat, dar el este de fapt un stramos al cartitei. Este un animal omnivor, mananca plante, dar consuma si alte creaturi. Acest animal pare a fi orb, dar are un simt puternic al auzului si mirosului si ataca fara a sta pe ganduri. Uneori el devine ostil pentru ca se simte in pericol, nu pentru a vana. Traieste in pesteri cu cativa 'camarazi', sau in zone ferite de vant si furtuna. Este de multe ori o prada a altor creaturi, fiind usor observat din cauza culorii sale. Se deplaseaza greu din cauza picioarelor scurte si se ineaca repede in apa.

Bloodfly
[Image: Blutfliege.jpg]

Spre deosebire de bloodfly-ul din Gothic 1, cel din Gothic 2 are culoarea neagra. Pana la distrugerea barierei, oamenii din lumea de afara s-au putut ocupa mai mult cu cercetarile, si au descoperit ca in acul de bloodfly exista o secretie, care, extrasa cu grija, poate vindeca ranile cele mai mari. Daca este folosita in exces nu mai are efect.

Young bloodfly
[Image: junge_Blutfliege.jpg]

Puiul de bloodfly. Il intalnim la inceputul jocului.

Giant rat
[Image: Riesenratte.jpg]

Aceasta creatura traieste peste tot: in pesteri, in catacombe si chiar in temple. Este o specie de sobolan mult mai mare, mult mai periculoasa, dar cu aceleasi 'calitati': provoaca infectii, boli periculoase precum ciuma si chiar moarte. Mananca plante, cadavre si uneori ataca oameni. Are doi dinti mari in fata, are corpul lung, rotunjit, cu o blana scurta si o coada lunga. Are picioare scurte, dar se deplaseaza repede. Iubeste umezeala si poate inota. Carnea lui este comestibila, dar nu foarte consumata din cauza gustului si a mirosului de cadavru.

(This post was last modified: 22-02-2011, 05:56 PM by Cryssalis.)
22-02-2011, 04:55 PM
Website
Cryssalis  Offline
uchiha
Citizen

Posts: 1,698
Joined: Jul 2009
Reputation: 0
Ore: 2,029.06 Ore


#2
RE: Gothic 2: Creaturi

Young giant rat

[Image: junge_Riesenratte.jpg]

Puiul de sobolan urias. Il intalnim in valea de langa noul turn al lui Xardas.

Goblin

[Image: Gruener_Goblin.jpg]

Spre deosebire de jocul anterior, goblin-ul razboinic (goblin warrior) nu apare decat in addon. El poarta armura si se lupta cu arme ruginite dar bune.

Minecrawler

[Image: Minecrawler.jpg]

In Gothic 2, secretia pe care cei din mlastina o foloseau pentru potiuni poate fi folosita ca substanta pentru regenerarea completa a energiei magice. Nu mai exista Temple minecrawler.

Warg
[Image: Warg.jpg]

Cainele orc din Gothic 1. Culoarea sa este neagra acum.

Dragon snapper

[Image: Schnaubende_Kreatur.jpg]

Nu se stie de unde a aparut, dar pare a veni din valea Khorinisului. Probabil aceasta creatura reprezinta o rasa de snapper, aparuta din cauza influentei magice a dragonilor. Este mult mai puternic decat snapperul obisnuit, culoarea sa este mai inchisa iar pe spate prezinta mai multe feluri de spini. Anumiti spini valoreaza multi bani.

Black troll
[Image: Schwarzer_Troll.jpg]

Acesta este un monstru foarte mare, care seamana bine cu trollul obisnuit, dar este mult mai puternic. Pumnul sau este mult mai mare, iar o lovitura poate ucide orice creatura din prima. La fel ca trollul obisnuit, acesta este imun la sageti si alte proiectile, avand o blana foarte groasa si deasa. Culoarea ochilor este verde deschis, iar deasupra ochilor are doa coarne lungi, infricosatoare. Fiind singurul ramas in Khorinis, a fost marcat pe harta si de zeci de ani atrage multi razboinici si vanatori de trolli. Majoritatea isi gasesc sfarsitul, iar ceilalti reusesc sa fuga. Oricine pune mana pe blana acestuia isi asigura bani pe o perioada lunga de timp.

Lizard man

[Image: Echsenmensch.jpg]

Aceasta creatura seamana foarte bine cu omul, dar solzii si forma capului ne duc cu gandul la soparla. Spre deosebire de soparlele obisnuite, omul soparla are solzii mult mai duri, constituind o armura dura pentru acestia. Originea oamenilor soparla nu este cunoscuta, dar se stie ca sunt cei mai loiali razboinici ai dragonilor. Ei sunt probabil un fel de demoni sau niste oameni care s-au transformat prin magie in creaturi asemanatoare dragonilor. Culoarea sa este rosie, iar in jurul capului prezinta un fel de gluga, ca la cobra. Inteligenta nu este punctul sau forte, dar este un razboinic bun, folosind arme foarte mari. Are gheare la maini si picioare si se deplaseaza la fel de repede ca un om. Poate inota foarte bine si sta in grupuri foarte mari.

Orc
[Image: Ork_Krieger.jpg][Image: Ork_Shamane.jpg][Image: Ork_Elite.jpg]

La fel ca in jocul anterior, orcii sunt grupati in mai multe categorii. Au disparut categoriile Orc Hunter, Orc Fighter, Orc Clan Warrior si Orc Temple Warrior. La fel ca in Gothic 1, orcii shamani sunt cei care conduc comunitatea si nu se implica mult in lupta. In timp ce orcii din colonie incercau sa scape cu viata, in exterior, orcii au evoluat si au aparut o categorie numita Orc elite. Acestia sunt elita orcilor, razboinici orci aproape invincibili. Ei sunt conducatorii orcilor in razboi, luptatori foarte buni. Poarta armuri foarte mari, care le acopera tot corpul, si se lupta cu sabii foarte mari. Sunt probabil echivalentul paladinilor. O alta noua categorie este Orcish Warlord, orci de elita care au primit sarcina de a se conduce armatele destinate cuceririi orasului Khorinis si de capturare a eroului, care a devenit un mare pericol pentru Beliar. Cel mai important orc din Gothic 2 este Orc Colonel, conducatorul tuturor orcilor din Khorinis. El locuieste in Salile din Irdorath, unde creaza planul de cucerire a Khorinisului si Vaii minelor. Spre deosebire de orcii din colonie, acestia lupta pentru Beliar nu pentru Sleeper.

(This post was last modified: 22-02-2011, 07:00 PM by Cryssalis.)
22-02-2011, 05:56 PM
Website
Cryssalis  Offline
uchiha
Citizen

Posts: 1,698
Joined: Jul 2009
Reputation: 0
Ore: 2,029.06 Ore


#3
RE: Gothic 2: Creaturi

Skeleton
[Image: Schattenkrieger.jpg][Image: Skelett.jpg][Image: Skelettmagier.jpg][Image: Niederes_Skelett.jpg][Image: Goblinskelett.jpg]

Spre deosebire de jocul anterior, scheletii sunt grupati in Low Skeletons, Goblin Skeletons, Skeletons, Skeleton Mages si Shadow Warriors. Prima si a treia categorie sunt asemanatoare cu cele din Gothic 1. Scheletii de goblin sunt o noua categorie, dar totul despre ei se intelege din nume. Pot fi invocati prin magie. Vrajitorii scheleti sunt mult mai puternici, si folosesc mai multe tipuri de magie. Categoria Shadow Warriors reprezinta o noutate pentru joc. Acestia sunt fosti cavaleri, blestemati sa traiasca pe vecie ca soldati ai lui Beliar, pentru faptele lor dezonorabile.

Zombie

[Image: Zombie.jpg]

Cadavrul viu nu difera mult de jocul anterior, dar in addon au aparut zombi care poarta niste armuri foarte vechi, dar bune, fiind mai greu de invins. Cativa oameni ai lui Raven au devenit zombi din cauza magiei puternice la care au fost supusi.

Stone golem

[Image: Steingolem.jpg]

In Gothic 2 intalnim mai des acest munte de piatra si poate fi invins si cu sabii si topoare acum. Poate fi invocat prin magie la fel ca in jocul anterior.

Fire golem
[Image: Feuergolem.jpg]

Aici golem-ul de foc poate arunca mingi de foc asupra inamicului. Traieste langa vulcan, alaturi de alti golemi de foc.
(This post was last modified: 09-06-2011, 03:28 PM by Carnage.)
22-02-2011, 07:01 PM
Website
Carnage  Offline
Sandra
Citizen

Posts: 4,984
Joined: Aug 2009
Reputation: 5
Ore: 56,152.16 Ore


#4
RE: Gothic 2: Creaturi

Ice golem

[Image: Eisgolem.jpg]

Golem-ul de gheata difera doar ca aspect de cel din Gothic 1. Poate fi gasit in taramul inghetat. Nu mai este unic.

Magic golem
[Image: Magischer_Golem.jpg]

Acest golem de piatra a fost creat cu alt fel de magie. El poate fi ucis doar cu ciocanul sfant aflat in manastire. Este unic.

Wisp
[Image: Irrlicht.jpg]

Acesta este un suflet ratacitor, care bantuie fara a-si gasi linistea. Nu este foarte puternic dar sunt greu de ucis pentru ca se fereste de mult arme.
In Night of the Raven, o astfel de creaura devine un ajutor bun al eroului.

Swamp golem
[Image: Sumpfgolem.jpg]

Creatura din addon, golem-ul de mlastina traieste in lumea pierduta. Ataca la fel ca cel de piatra, doar ca este format din noroi, pietre, crengi si plante.

Swamp rat

[Image: Sumpfratte.jpg]

Aceasta creatura ciudata traieste in mlastini, fiind foarte asemanator cu molerat-ul, dar mai puternic. Are culoarea verde si ataca cu ajutorul dintilor. Carnea lui este comestibila
.

Sand rat

[Image: Wuestenratte.jpg]

Foarte asemanator cu sobolanul urias, sobolanul de nisip traieste in canionul de langa tabara piratilor. Este mai mare decat sobolanul urias, mai puternic, iar culoarea sa este maronie, la fel ca cea a nisipului.

Demon
[Image: Daemon.jpg][Image: Daemonenlord.jpg]

Spre deosebire de Gothic 1, categoriile de demon sunt Demon si Demon Lord. Pot fi invocati prin magie si apar in multe locuri.

Shadowbeast
[Image: Schattenlaeufer.jpg]

Probabil stapanul padurilor, shadowbeast-ul este o creatura imensa, solida. Pare a fi o combinatie intre urs si rinocer. Alearga foarte repede si ataca cu ajutorul labelor imense, cu gheare, cu ajutorul cornului foarte dur, care poate crapa arme din otel, sau printr-o muscatura cu coltii puternici. Are o blana deasa, cenusie si o coada nu foarte lunga si subtire. Este vanat de multi aventurieri sau vanatori priceputi pentru cornul si blana sa.

Shadowbeast skeleton

[Image: Schattenlaeuferskelett.jpg]

Aceasta creatura pare a fi formata din ramasitele unui shadowbeast. Traieste printre alti scheleti si ataca la fel ca shadowbeast-ul normal.

Undead orc
[Image: Untoter_Ork.jpg]

Acestia sunt orci blestemati sa traiasca vesnic. Lupta cu ciocane foarte mari si poarta armuri foarte vechi, diferite de cele ale orcilor. Sta in temple pe langa creaturi puternice.

Mantis

[Image: Fangheuschrecke.jpg]

Aceasta este insecta numita 'Calugarita', dar intr-o forma mult mai mare. Traieste in lumea ascunsa, consuma plante si este foarte ostila. Ataca orice posibil inamic, cu ajutorul picioarelor din fata. Are pe spate un fel de carapace care ii ofera protectie foarte mare. Are culoarea verde si este greu de observat in vegetatia densa.

Swampshark
[Image: Sumpfhai.jpg]

Poate fi gasit in mlastini ca in jocul anterior.


Dragon
[Image: Feodaron.jpg]


Dragonii sunt creaturi mitice, cu o putere foarte mare.Doar in basme se mai povesteste despre dragoni si eroi bravi, deoarece nimeni nu a mai vazut astfel de creaturi de sute de ani. Ei sunt acoperiti cu solzi foarte tari fiind foarte greu de ucis. Ataca sufland flacari puternice asupra inamicului si se spune ca daca cineva ii priveste in ochi, impietreste. Sangele lor este fierbinte, mentinandu-si temperatura chiar si dupa ce dragonul a fost ucis. Uneori acest sange este turnat pe lamele sabiilor, dandu-le puteri imense. Ei pot comunica cu oamenii, iar in fata amuletei 'Ochiul lui Innos' sunt obligati sa raspunda la toate intrebarile celui care o poarta. Cu mult timp in urma traiau sute de dragoni, dar acum mai sunt foarte putini. Acestia obisnuiesc sa adune comori care constituie un alt motiv pentru care sunt vanati. Pentru a reincarca puterea Ochiului lui Innos este nevoie de inima unui dragon ca ingredient principal. Vanatorii de dragoni folosesc solzii dragonilor pentru a face armuri.In addon isi pot regenera viata.

Swamp Dragon

[Image: Pandrodor.jpg]

Dragonul de mlastina reprezinta primul element al naturii: vantul. El este cel mai slab dintre dragoni iar culoarea sa este verde. Are puterea de a crea mlastin.

Stone Dragon

[Image: Pedrakhan.jpg]

Acesta este dragonul de piatra. El reprezinta al doilea element: pamantul. Traieste in vechiul fort din munte, iar culoarea sa este gri. Iubeste mult locurile cu multe roci. Este mai puternic decat primul dragon

Fire Dragon

[Image: Feomathar.jpg]

In joc sunt doi dragoni de foc, unul traieste in valea minelor in varful vulcanului, iar celalalt in Salile din Irdorath. Ei reprezinta al treila element: focul. Culoarea sa este portocaliu inchis.

Ice Dragon

[Image: Finkregh.jpg]

Conducatorul dragonilor din valea minelor, dragonul de gheata este mult mai puternic decat ceilalti dragoni. Combinatia gheata-foc reprezinta puterea imensa pe care o are dragonul. El este ultimul element: apa, iar culoarea sa este alba, fiind cel mai bine pazit.

Undead Dragon

[Image: Untoter_Drache.jpg]

Acest dragon pare a fi intruchiparea lui Sleeper. Dupa ce a fost ucis, spiritul sau a primit un nou corp: corpul unui dragon mort cu mult timp in urma. Fiind alesul lui Beliar este cel mai puternic si nu a primit un nume. Traieste in Salile din Irdorath si reprezinta conducatorul suprem al raului pe pamant, care vrea sa aduca intunericul asupra lumii, la comanda lui Beliar.
In Night of the Raven este imun la cateva vraji.

Lurker

[Image: Lurker.jpg]

Aceasta creatura seamana foarte mult cu o soparla, iar uneori traieste pe langa grupuri de soparle. Uneori ‘bantuie’ pe la marginea padurilor. Este mult mai puternic si spre deosebire de soparle este omnivor. Are gheare mari iar labele sunt puternice, doborand multe creature ghinioniste chiar dintr-o lovitura. Culoarea sa este galbena si spatele sau este acoperit de niste spini mari, verzi, iar sangele sau este rosu. Privirea amenintatoare il face si pe cel mai ingust la minte sa se fereasca de aceasta creatura.

Wild boar

[Image: Keiler.jpg]

Porcul mistret este o un animal salbatic, este acoperit cu par negru, sur. Are capul mare iar botul sau este alungit. Ochii sai sunt mici, iar caninii sunt transformati in colti mari si puternici. Este denumit si porcul salbatic. Apare in addon-ul jocului
.

Fire devil

[Image: Feuerteufel.jpg]

O creatura care seamana foarte mult cu scheletul de shadowbeast, diavolul de foc traieste in temple foarte vechi. Este aproape invizibil iar de la distanta pare a fi o flacara foarte mare. Atacul sau este foarte puternic si este recomandat sa evitati acest monstru. Apare in Night of the Raven.

Stone sentinel

[Image: Steinwaechter.jpg]

Aceasta este o statuie construita in lumea antica, disparuta. Din cauza ca lumea antica a fost din nou atinsa de oameni, aceste creaturi au inviat pentru a apara secretele Jarkhendar-ului. Magicienii apei au distrus multe astfel de creaturi.


Grassland Scavenger

[Image: Graslandscavenger.jpg]

Creatura din Jarkhendar, scavenger-ul de vegetatie densa este mult mai puternic. Are un aspect ciudat, iar culoarea sa este dominata de verde.
Seamana foarte mult cu scavenger-ul obisnuit

Razor
[Image: Razor.jpg]

Aceasta creatura apare in Night of the Raven. Este la fel ca razorul din Gothic 1.Ruda foarte apropiata a snapper-ului, razor-ul este o creatura mai mare si mai puternica. Falcile lui sunt mai mari decat ale snapper-ului, avand forta de a spinteca un om dintr-o muscatura. Vaneaza in turme ca snapper-ul si se adaposteste in paduri si pesteri, avand aceeasi tactica. Poate inota si alearga cu viteza foarte mare. Are o culoare inchisa si prezinta dungi negre pe spate, ca cele ale unui tigru.

Bitter

[Image: Beisser.jpg]


Un mic dinozaur fara coada, bitter-ul traieste de obicei prin preajma orcilor. Este foarte agil si nu foarte puternic. Are o forma aproape rotunda, fiind dresat sa lupte cu oamenii. Traieste cu alti cativa bitteri, fiind colorat cu dungi galbene si maro, iar pe cap are un fel de zgarda metalica, pusa de catre orci.

Ice wolf

[Image: Eiswolf.jpg]

Acesti lupi traiesc doar pe teritoriul dragonului de gheata. Sunt mai puternici decat lupii obisnuiti, blana lor este mai groasa, dintii mai ascutiti iar labele mul mai mari. Stau in haite si sunt foarte periculosi.
(Articol scris de Edg)
(Articol scris de Edg)

[Image: 242idki.png]

(This post was last modified: 09-06-2011, 03:30 PM by Carnage.)
09-06-2011, 03:28 PM
Website


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Gothic 2 NOTR Movie - Trailer danielrusu 2 1,889 09-12-2014, 07:53 PM
Last Post: BeoWulf
  Gothic 2 - Învăţători Warhell 4 3,573 19-07-2013, 07:52 PM
Last Post: Szekemri
  Lista Coduri Gothic 2 Dastan 10 22,061 15-03-2013, 11:53 PM
Last Post: HeRoNaMeLeSs

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Confectii metalice