Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Imperial Glory
Warhell  Offline
Insomniac

Posts: 6,627
Joined: Jul 2011
Ore: 12,196.31 Ore


#1
Imperial Glory

Am inceput de curand sa joc Imperial Glory. Fenomenal jocu, poate fi comparat cu jocurile din seria Total war..este aproape exact. Dar gameplay-ul..incredibil. Trebuie sa cuceresti pozitii strategice (de exemplu o ferma) si sa iti pui trupe in ea ca sa poti sa anihilezi fortele inamice. Inca mai am de invatat controlul si comenzile..inca sunt nob. Haha
Si campania este foarte bine facuta, imi place foarte mult, pacat ca se poate alege doar dintre 5 factiuni. UK, Franta, Prusia, Rusia si Austro-Ungaria.
Este si Moldova in joc, dar Valahia nu e.


De la mine, nota 10. Si ii multumesc lui old nick. Eram disperat dupa un joc cu era asta, si mi-am adus aminte ca in topicul cu Victoria a postat old nick ceva despre jocul asta.
Daca treci pe aici, te rog da-mi si mie niste sfaturi..Grin

15-07-2012, 01:02 PM
Reply
old nick  Offline
-
Citizen

Posts: 2,355
Joined: Oct 2010
Reputation: 5
Ore: 5,953.01 Ore


#2
RE: Imperial Glory

Ma bucur ca-ti place. Eu l-am jucat de vreo 10 ori. Cel mai mult mi-a placut ca partea "administrativa", desi pare stufoasa, e destul de simpla, ceea ce iti permite sa te ocupi de armata si de lupte. Bataliile navale sunt excelente dar nici cele terestre nu sunt mai prejos.

15-07-2012, 01:18 PM
Reply
Warhell  Offline
Insomniac

Posts: 6,627
Joined: Jul 2011
Ore: 12,196.31 Ore


#3
RE: Imperial Glory

Nu exista vreo posibilitate sa facem Moldova jucabila?
Si am observat ca atunci cand pui trupele intr-o casa nu trage...e un bug sau..?

15-07-2012, 01:34 PM
Reply
old nick  Offline
-
Citizen

Posts: 2,355
Joined: Oct 2010
Reputation: 5
Ore: 5,953.01 Ore


#4
RE: Imperial Glory

Nu stiu daca poti sa joci si cu alte natiuni.
Si nu stiu ce vrei sa spui despre trupele din cladiri. In cladiri adapostesti infanteristi care deschid foc asupra liniilor inamice abia atunci cand acestea intra in bataia armelor. Daca trupele adapostite in cladiri sunt atacate "la baioneta" atunci se bat cu cei care-i ataca si nu-i mai poti controla pana nu se termina lupta din interiorul cladirii respective.

15-07-2012, 01:45 PM
Reply
Warhell  Offline
Insomniac

Posts: 6,627
Joined: Jul 2011
Ore: 12,196.31 Ore


#5
RE: Imperial Glory

Am observat ca nu ii mai pot controla.
Ma refeream ca dupa ce ii bagasem intr-o casa pur si simplu stateau acolo si nu trageau in trupele inamice..Mentionez ca a fost doar un test..o batalie simpla intre doua divizii.

Am gasit un mod care schimba factiunile jucabile. De exemplu Turcia in loc de Franta..
Dar n-am gasit cu Moldova..daca vrei iti dau un link.
http://www.mod-project.com/modproject/mo...1&start=20
Dai mai jos pana ajungi la IG: Jugar con todos las ciudades

(This post was last modified: 15-07-2012, 01:49 PM by Warhell.)
15-07-2012, 01:48 PM
Reply
old nick  Offline
-
Citizen

Posts: 2,355
Joined: Oct 2010
Reputation: 5
Ore: 5,953.01 Ore


#6
RE: Imperial Glory

Inseamna ca atacatorii nu erau in bataia pustii Smile. Sau o fi vreun bug, cum zici. Mie nu mi s-a intamplat.

15-07-2012, 01:51 PM
Reply
Warhell  Offline
Insomniac

Posts: 6,627
Joined: Jul 2011
Ore: 12,196.31 Ore


#7
RE: Imperial Glory

Cred ca era din cauza ca erau in spatele casei..:-?

Dar ce zici, putem incerca sa facem Moldova jucabila? Adica e vorba doar de un fisier din cate vad.

(This post was last modified: 15-07-2012, 01:53 PM by Warhell.)
15-07-2012, 01:53 PM
Reply
old nick  Offline
-
Citizen

Posts: 2,355
Joined: Oct 2010
Reputation: 5
Ore: 5,953.01 Ore


#8
RE: Imperial Glory

(15-07-2012, 01:53 PM)Warhell Wrote: Cred ca era din cauza ca erau in spatele casei..:-?
Haha Posibil.

(15-07-2012, 01:53 PM)Warhell Wrote: Dar ce zici, putem incerca sa facem Moldova jucabila? Adica e vorba doar de un fisier din cate vad.

Habar n-am. Daca reusesti sa ma anunti si pe mine Grin.

15-07-2012, 01:55 PM
Reply
Warhell  Offline
Insomniac

Posts: 6,627
Joined: Jul 2011
Ore: 12,196.31 Ore


#9
RE: Imperial Glory

Tu nu mai ai jocul? Eu nu prea stiu exact ce trebuie facut. Haha
Cica trebuie sa am un folder Game/GameModes. Asta il fac eu sau cum..?

15-07-2012, 01:57 PM
Reply
old nick  Offline
-
Citizen

Posts: 2,355
Joined: Oct 2010
Reputation: 5
Ore: 5,953.01 Ore


#10
RE: Imperial Glory

(15-07-2012, 01:57 PM)Warhell Wrote: Tu nu mai ai jocul? Eu nu prea stiu exact ce trebuie facut. Haha
Cica trebuie sa am un folder Game/GameModes. Asta il fac eu sau cum..?

Trebuie sa-l instalez ca sa incerc. Habar n-aveam ca s-a gandit cineva la chestia asta. E interesant. Mersi pentru link.Smile

15-07-2012, 02:05 PM
Reply


Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Confectii metalice