Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Discutii despre procesoare
octav007  Offline
Member
Citizen

Posts: 82
Joined: Jul 2010
Reputation: 0
Ore: 31.77 Ore

#1
Discutii despre procesoare

Salut baieti! Dupa o lunga absenta pe forum....m-am gandit sa mai intru in scopul de a afla care din aceste 2 procesoare e mai bun???
Procesor AMD Phenom II X4 955 Quad Core, 3200 MHz, 6MB, socket AM3, Box
Procesor Intel® CoreTM i3 2100, 3.10GHz, socket 1155, Box
vreau sa aflu parerea voastra? voi ce ati cumpara?
nu stiu daca e "sectorul" bun pt acest thread dar n-am gasit altu mai bunGrinTongue

(This post was last modified: 04-04-2013, 12:35 AM by Bogdan.)
08-09-2011, 09:11 PM
Reply
g3orge13  Offline
Morfolete
Citizen

Posts: 1,303
Joined: Oct 2010
Reputation: 3
Ore: 993.94 Ore


#2
RE: procesoare

1. Mai bine te duceai pe forum Softpedia. Acolo sunt specialişti de specialişti xD
2.Eu zic că primul - e Quad Core(patru nuclee) de 3.2 si are 6mb cache iar ar doilea are Două nuclee de 3.1ghz
Primul e de vreo două ori mai bun

(This post was last modified: 08-09-2011, 09:20 PM by g3orge13.)
08-09-2011, 09:14 PM
Reply
octav007  Offline
Member
Citizen

Posts: 82
Joined: Jul 2010
Reputation: 0
Ore: 31.77 Ore

#3
RE: procesoare

nu m-am dus deoarece imi trebuie cont si nu am timp pentru am mai face alte conturi...m-am gandit ca si aici sunt gameri care se pricep la chestii de pc....ma atragea i3 deoarece in tot acest timp am avut intel....dar ar merge AMD mai bine cu placa ATI (ma gandesc ca ambele fiind AMD sa am randament mai bun?)

08-09-2011, 09:36 PM
Reply
g3orge13  Offline
Morfolete
Citizen

Posts: 1,303
Joined: Oct 2010
Reputation: 3
Ore: 993.94 Ore


#4
RE: procesoare

da.Păi în cazul ăsta, alegerea bună ar fi Phenom 2.

(This post was last modified: 08-09-2011, 09:43 PM by g3orge13.)
08-09-2011, 09:40 PM
Reply
octav007  Offline
Member
Citizen

Posts: 82
Joined: Jul 2010
Reputation: 0
Ore: 31.77 Ore

#5
RE: procesoare

ati radeon hd 5570 1gb

08-09-2011, 09:44 PM
Reply
g3orge13  Offline
Morfolete
Citizen

Posts: 1,303
Joined: Oct 2010
Reputation: 3
Ore: 993.94 Ore


#6
RE: procesoare

Bă, eşti nebun? Şi eu la fel... numai că a mea este Low Profile ed.
Dar dacă vrei să iei primul procesor (care e extrem de bun, dublu faţă de al doilea) ar trebui să consideri şi altă placă video. Or să fie jocuri care ar trebui să-ţi meargă perfect, dar totuşi o să ai lag din cauza la radeonu' ăla.

(This post was last modified: 08-09-2011, 09:47 PM by g3orge13.)
08-09-2011, 09:45 PM
Reply
octav007  Offline
Member
Citizen

Posts: 82
Joined: Jul 2010
Reputation: 0
Ore: 31.77 Ore

#7
RE: procesoare

radeonu e cumparat de vreo 2 luni am trecut de la X1650 512mb la asta...dar de ce sa o schimb? e mai buna decat un gt430 de ex. pixel sh 5 DX 11

08-09-2011, 09:58 PM
Reply
Raven  Offline
Preserver of the Balance
Citizen

Posts: 1,137
Joined: Dec 2009
Reputation: 0
Ore: 1,224.78 Ore


#8
RE: procesoare

hei! nu ma insulta...eu am gt430 si merge briciHaha orice pe high

May you be half an hour in heaven before the devil knows you're dead.

Back from the dead. Not alive yet though.

(This post was last modified: 08-09-2011, 09:59 PM by Raven.)
08-09-2011, 09:59 PM
Reply
octav007  Offline
Member
Citizen

Posts: 82
Joined: Jul 2010
Reputation: 0
Ore: 31.77 Ore

#9
RE: procesoare

sry...dar nu am vrut sa te insult sau sa insult pe cei cu gt430 dar am dat doar de exemplu...ca asta mi-a venit in minte pe moment combparabila cu hd5570

08-09-2011, 10:02 PM
Reply
g3orge13  Offline
Morfolete
Citizen

Posts: 1,303
Joined: Oct 2010
Reputation: 3
Ore: 993.94 Ore


#10
RE: procesoare

Cel puţin a ta. Low profilu' meu rulează mai greu... GTA4 nu pot să-l joc la maxim(făra shadows + AA x2

08-09-2011, 10:03 PM
Reply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Cand serverul de GMP e "mort" discutii gaming cornel 3 1,388 23-07-2013, 11:30 PM
Last Post: Bogdan

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Confectii metalice